Ambulante woonbegeleiding Friesland

Ambulante woonbegeleiding in Friesland

Vocis biedt begeleiding en ondersteuning in het dagelijks leven aan mensen van 18 jaar en ouder. Iedereen kent momenten waarop het leven moeilijk gaat en er hulp van anderen nodig is. In sommige gevallen is professionele hulp noodzakelijk. Een hulpverlener van Vocis kan in dat geval langskomen voor ambulante woonbegeleiding in Friesland. Zo krijgt de hulpvrager alle aandacht die nodig is in de eigen vertrouwde omgeving. In overleg bepalen wij op welke vlakken hulp nodig is. Neem contact op met Vocis voor meer informatie over ambulante woonbegeleiding in Friesland.

8 leefgebieden

Bij de ambulante woonbegeleiding in Friesland werkt Vocis met een persoonlijk begeleidingsplan. Het plan richt zich op 8 verschillende leefgebieden. Dit zorgt voor structuur en overzicht tijdens de woonbegeleiding. En het maakt het werken aan concrete doelen mogelijk. De 8 gebieden waar Vocis zich op richt, zijn:

  • Huisvesting
  • FinanciĆ«n
  • Sociaal functioneren
  • Psychisch functioneren
  • Zingeving
  • Lichamelijk functioneren
  • Praktisch functioneren
  • Dagbesteding

De hulpverlener van Vocis bespreekt samen met de zorgvrager wat de problemen in het dagelijks leven zijn. Ook maken wij gebruik van de beschikbare medische documenten om de zorgvraag in kaart te brengen.

Zelfredzaamheid staat centraal

Bij de ambulante woonbegeleiding van Vocis ligt de nadruk niet op beperkingen. De hulpverlener kijkt samen met de zorgvrager naar de mogelijkheden. Het doel van de ambulante woonbegeleiding is het vergroten van de eigen kracht. We stimuleren zelfredzaamheid om de zorgvrager steeds zelfstandiger te laten functioneren binnen onze maatschappij.

Een vaste begeleider van Vocis

Bij ambulante woonbegeleiding van Vocis in Friesland krijgt iedereen een vaste begeleider. Samen met deze begeleider wordt de hulpvraag in kaart gebracht. En tijdens bezoeken thuis wordt gewerkt aan de persoonlijke doelen. Vocis kiest bewust voor een vaste begeleider. Zo houden we de communicatie duidelijk en de zorg overzichtelijk en persoonlijk.

Zorg van hoge kwaliteit

Vocis is gespecialiseerd in ambulante woonbegeleiding in Friesland. Kwaliteit van de zorg en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde hulpverleners met een goede balans tussen kennis en ervaring. Daarnaast is Vocis een ISO-gecertificeerde zorginstelling.

Meer weten over ambulante woonbegeleiding van Vocis?

Wilt u meer weten over ambulante woonbegeleiding in Friesland? Of wilt u weten wat de hulpverleners van Vocis voor u kunnen betekenen? Via het formulier op onze website kunt u contact met ons opnemen. We zijn ook telefonisch te bereiken via 0588200044 of stuur een e-mail naar contact@vocis.nl. De professionals van Vocis geven antwoord op al uw vragen over ambulante woonbegeleiding in Friesland.

Meer informatie over onze werkwijze?

058 82 00 044

U kunt ook een vrijblijvend intake gesprek aanvragen via ons aanmeldformulier.

Intake gesprek aanvragen?