Digitale zorg

Wij bieden onze zorgvragers naast persoonlijke begeleiding nu ook extra ondersteuning via de Vocis tablet. Dit noemen wij digitale zorg. Met digitale zorg kan jouw begeleider bijvoorbeeld beeld contact met jou hebben terwijl je thuis bent. Via de tablet kan je elkaar dan zien en met elkaar praten. Hierdoor kan jouw begeleider sneller antwoord geven op vragen die jij hebt. Denk aan praktische zaken waarbij het handig is dat jouw begeleider even kan meekijken om beter uitleg te geven. Ook staan er op de Vocis tablet verschillende apps die jou zullen ondersteunen in het dagelijks leven.

Beeldcontact

Vocis ziet het beeldcontact als een waardevolle aanvulling naast de persoonlijke begeleiding die nog steeds de boventoon voert. Het zorgt voor snel en flexibel contact tussen de begeleider en de zorgvrager.

Wat biedt de Vocis tablet nog meer?

De Vocis tablet kan op veel manieren ingezet worden, dankzij de apps die erop staan is de Vocis tablet een bron van informatie, krijg je meer overzicht en structuur en leer je steeds zelfstandiger te worden.

Hoe werkt de Vocis tablet?

De tablet heeft een handig aanraakscherm. Omgaan met de tablet is makkelijk en heb je snel onder de knie. Natuurlijk zal jouw begeleider uitleggen hoe de Vocis tablet werkt en kan jij voor vragen altijd bij ons terecht.

Wanneer krijg je de Vocis tablet?

Je krijgt de tablet op het moment dat jouw zorgtraject start bij Vocis en je mag deze gebruiken zolang jij zorg ontvangt van Vocis.

Wil je weten wat Vocis nog meer doet of heb je vragen over onze digitale begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over onze werkwijze?

058 82 00 044

U kunt ook een vrijblijvend intake gesprek aanvragen via ons aanmeldformulier.

Intake gesprek aanvragen?